Steengoede workshops

Nieuwsgierig naar elektronische muziekproductie? Vette beats maken, zelf met een drumcomputer en synthesizer aan de slag, een korte track produceren?
Ik kom graag naar jullie toe met mijn studio om vol enthousiasme te vertellen over de fascinerende wereld van elektronische muziek. Samen sluiten we alles op elkaar aan en gaan we direct aan de slag. Zelf een beat maken, dikke sounds uit een synthesizer opnemen, arrangeren, opnemen van zang of rap en vooral heel veel experimenteren. Dat is waar deze workshop voor staat!

Muziekproductie workshops voor het gezin

"Toffe workshops voor het hele gezin, voor de klas of bedrijven."

Voor elk niveau

Het geven van workshops heeft een hele andere dynamiek dan het geven van les. Waar ik tijdens het geven van les veel meer de diepte op kan zoeken is de uitdaging van een workshop om zo makkelijk mogelijk ingewikkelde processen uit te leggen! Dat doe ik door 'hands-on' workshops voor jong en oud te organiseren waarbij deelnemers direct zelf aan de knoppen mogen zitten. 

Ik ben op scholen geweest om workshops te geven over het produceren van beats en het opnemen van zang en rap. Ik heb samen met klanten muziek geproduceerd voor bedrijfsfilmpjes en heb gezinsworkshops georganiseerd waarbij ouders en kinderen toffe beats hebben gemaakt! 

Elektronische muziek workshop

Hands-on workshops, bouw je eigen beats

Ja, ik wil een workshop in elektronische muziekproductie

Reviews

Samen met de leden de kinderraad heeft Steen tijdens een workshop een rap gemaakt. De kinderen hebben hun eigen rap geschreven, zelf beats gebouwd, de tekst ingezongen en de rap opgenomen. Het resultaat was niet alleen een toffe rap maar een super leuke avond!

Tessa Molenaar

Steen heeft mijn vrouw en mij een workshop gegeven om iets te maken voor onder een bedrijfsfilmpje. Daarna ben ik enthousiast gebleven en nu zit ik als hobby lekker te knutselen met Garageband. Ik had nog een Yamaha synthesizer en gebruik die nu als MIDI keyboard om dingen in te spelen. Kortom, je workshop is niet zonder gevolgen gebleven!

Hans de Bakker