Steengoede lessen

Ik ben door mijn ervaringen als live-performer, producer en muziekdocent allround geworden in het gehele productie proces van elektronische muziek. Wil je meer leren over Ableton live? Heb je problemen met het afronden van je tracks? Eigen live-performance bouwen?  Wil je creatiever worden in het produceren? Vette kicks en basslijnen leren maken? Andere specifieke vragen?

Graag maak ik een lesplan voor je zodat jij een betere producer wordt!

Neem contact met mij op
Muziekproductie lessen van Ableton live tot hardware

Wat mag je verwachten?

Workflow

Ik help jou om creatiever, intuitiever en effectiever te produceren.

15 jaar Live performer

Al vele jaren kennis en ervaring als live-performer in Techno en Elektronica.

Ableton

Met alle ins & outs van Ableton hele vette tracks bouwen. Geen externe tools of hardware vereist.

Hardware

Naast Ableton ook de mogelijkheid om hardware in je setup te integreren.

Music is the art of thinking with sounds

Lessen op maat

De audio en producers opleidingen schieten als paddestoelen uit de grond. Nu is daar natuurlijk helemaal niets mis mee, maar wat als je helemaal geen behoefte hebt om een volledige opleiding te volgen? Wat als jij slechts een paar specifieke vragen hebt om jouw producer of mixing skills naar een hoger niveau te brengen? Voor jou geef ik les op maat! Jij stelt je specifieke vragen en ik maak een plan! 

Volledig afgestemd op jouw tempo en niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met mij op
Muziekproductie skills verbeteren

Music is the art of thinking with sounds

Ik wil ook een steengoede producer worden!

Reviews

Steen heeft een enorme passie voor muziek en veel kennis en ervaring op het gebied van muziekproductie die hij op leuke een duidelijke manier weet over te brengen. Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen en heb daardoor enorme stappen gemaakt in mijn muziekproducties. Dikke aanrader!

Mike Faber

Michiel is iemand die heel gepassioneerd les geeft. Door zijn structuur van lesgeven, zowel theoretisch als praktisch, was het voor mij duidelijk en goed te volgen. Vragen vanuit mij werden snel beantwoord. Dit gaf mij het gevoel dat Michiel boven de stof staat, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind.

Björn Schaap

Michiel is gepassioneerd in het les geven en neemt de tijd voor je in een informele sfeer. Superveel geleerd en direct toepasbaar in ableton. Hoop nog is les te krijgen en weer een slag dieper te gaan. Leuke bijkomstigheid is dat hij ook een voorliefde voor techno heeft

Joost van den Berg

Veel opgestoken van de Ableton cursus van Michiel. Hij weet waarover hij praat en zorgt voor duidelijke uitleg. Stap voor stap meegenomen door alle mogelijkheden van het programma . Ook na de lessen was hij bereikbaar voor een paar dingen waarop ik vast liep. Daarnaast een gezellige kerel waarmee je de lesuren goed mee doorkomt. Aanrader dus!

Thomas Overweg